.베스트 디자인 미디어 상
.베스트 디자인 미디어 상
우수컨텐츠 로고
우수컨텐츠 로고
우수컨텐츠 로고
인터넷 심의위원회 배너
The Highest Quality & Retention of Design
디자인 트렌드를 선도하는 대한민국 프리미엄 미디어 그룹
The Highest Quality & Retention of Design

DESIGN AESTHETICS HIDDEN IN THE SHADE

산과 물로 둘러싸여 조용하면서도 활력이 넘치는 공간
Nanjing, China
 
 
『Real estate project』X『Xiangjia Bookshop』, the Sales Center and the landmark bookstore in Nanjing boldly cross-border cooperation. It is a space that integrates humanities, creativity and life. We are aimed to make a better life attitude when selling each house. Communicate to buyers, lead people into cultural tragedy with unique perspectives, and encourage readers to assume more social responsibilities.
 
 
 
 
The sense of high level in simplicity not only depends on the external form, but also on the internal
wisdom and perception. There is always a place to relax your soul. The Sales Center grows in nature. Surrounded by green mountains and green waters, The water is running, quiet and vital.
 
 
The whole space is elegant and peaceful, reminding the past, present and future, and the evolution and harmony of Eastern humanities. In addition to the wood color, the space color is off-white and high-grade gray. It is linked with a small piece of court orange. It has a subtle expression and brings a touch of elegance.
 
 
 
Embed words in wood color”, use humanities and emotions to reduce the sales attributes of the sales office. Catering to the need of the consumers with good-looking space and multi-format operation to create a unique cultural and living space. The cold stone conveys the pristine of beauty. On the visual sense of the overall space, it is simple and quiet and natural. The landscape curtain provides a sense of beauty and privacy, which is transparent inside and out, faintly revealing Zen. The cold stone conveys the pristine of beauty. On the visual sense of the overall space, it is simple and quiet and natural. The landscape curtain provides a sense of beauty and privacy, which is transparent inside and out, faintly revealing Zen.
 
 
The greatest truths are the simplest”, In the design, it eliminates unnecessary external modifications, removes impurities, retains the true, and creates a quiet and pure space. It conveys the primitive simplicity beauty with the natural appearance, and reshapes the temperature of time through a calm space, so that the perfect combination of nature and humanities is achieved.
 
 
이지민
ixd.jmlee@gmail.com
PROJECT NAME: Nanjing Hong Yang real estate·Time Walk Slowly In There·Sales Center
LOCATION: Nanjing
DEVELOPER: Hong Yang real estate
DESIGN COMPANY: hi3 DESIGNERS
DESIGNERS: Lilly & Shally
AREA: 420 m²
PHOTOGRAPHER: Zhang Daqi