인터넷 심의위원회 배너
.베스트 디자인 미디어 상
우수컨텐츠 로고
윤리경영 이미지
The Highest Quality & Retention of Design
디자인 트렌드를 선도하는 대한민국 프리미엄 미디어 그룹
The Highest Quality & Retention of Design

RAGNO

간결한 디스플레이와 균형을 테마로 한 쇼핑 공간
China
 
The majority of interior space of tiled exhibition hall on the market has overly complicated generatrix, too many displays and obsolete samples, so that “balance” becomes the most important theme in our design, which means the combination of tender humanity design and different individual experience. Thus, we intended to organize the whole space with simple and open generatrix. It won’t set a fixed shopping route for customers in advance because we hope to offer a free choice for customers in shopping experience. Through the guidance of different layers of colors and textures, the customers can find out their favorites during exploring.
 
 
 
 
The exterior of this exhibition hall is a total open space without any doors and dazzling array of display windows, so you can almost see through the entire exhibition with your own eyes. The oblique entrance attracts people from both sides naturally. The white bricks with stone-like texture suspended on top is the best-selling product in RAGNO, matching with round glowing logo, it becomes our most suitable wall for display.
 
 
We use some concepts of designing a clothing store for reference, and we expect a multi-dimensional display of different colors and textures of glazed tiles applied. They could be insertions of blocks, backgrounds of displaying, or a surrounding space of a sunken plaza. The simple division of space not only add fun to customer’s interaction with the area, but also give them a brand-new experience of shopping. In addition, plants, flowers, coffee and different styles of furniture and lamps added to this space reveal our expectation of combining aesthetics of everyday life with the exhibition hall, so that we can bring vigor and vitality to RAGNO naturally, and make it real space of living.
 
 
이지민
ixd.jmlee@gmail.com
DESIGN DIRECTOR: LI GAN
ASSISTANT DESIGNER: WANG ZHENG
CLIENT: RAGNO,NANJING